Het huis

Pilar de la Horadada

Een moderne hoekwoning/duplex uit 2022, gelegen in Pilar de La Horadada. Met de steden Murcia, Cartagena en Torrevieja om de hoek is er altijd iets leuks te bezoeken. Voor de golfers zijn er voldoende banen in de omgeving om te ontdekken. Houd je meer van zon, zee en strand, spring dan op de fiets en bezoek de mooie zandstranden van Torre de la Horadada. Welkom in Pilar de La Horadada, een authentiek Spaans dorpje.

3 Slaapkamers
Master bedroom met een tweepersoonsbed (200×160), badkamer ensuite en inbouwkast. Slaapkamer twee heeft twee aparte bedden, slaapkamer drie een enkel bed dat uit te breiden is naar een tweepersoonsbed. Deze twee slaapkamers delen samen een aparte badkamer.
Elke slaapkamer is voorzien van airco die per ruimte te bedienen is.

Woonkamer
Sfeervol ingerichte woonkamer met een ruime hoekbank en gezellige zitjes. Een ruime eethoek laat u genieten van mediterrane gerechten en avonden vol gezelligheid. Met de open keuken is het plaatje compleet. Tevens is er beneden een apart toilet.

Onze woning ligt 700m uit het centrum, aan de rand van het dorp. Een populair plekje waar enkele nieuwe projecten gerealiseerd worden. Echter is dit kleinschalig en zal u niet hinderen. Maar, het is wel zo sportief om dit even te melden.